COL·LECCIÓ


Arran de la creació de l'exposició permanent "Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà", el Centre Artesanal de Menorca ha pogut compilar una interessant col·lecció d'eines i peces representatives dels oficis que s'hi poden veure. Bona part de les eines han estat recuperades de tallers en què han estat substituïdes per eines mecàniques i anaven acumulant pols. També s'han aconseguit eines provinents de famílies que, en els millors dels casos, han estat capaces de salvaguardar un patrimoni de gran valor.

A banda de les eines, la mostra es complementa amb el resultat final del procés artesà; és a dir, el producte, la peça o l'obra final.

Tota aquesta col·lecció que es pot veure en la visita al centre serà posada a l'abast de la gent en aquesta web a través de la secció "La peça de mes". La fitxa contindrà informació bàsica amb la imatge de la peça, una breu descripció i el nom de la persona que l'hagi cedida o en sigui l'autora. A més, s'afegiran algunes singularitats relacionades amb la peça o l'ofici que representa. 
 


Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1