EL CENTRE ARTESANAL DE MENORCA

FotoEl Centre Artesanal de Menorca és un espai de trobada entre el món de I'artesania i la societat, inaugurat el 21 de desembre de 2005 i ubicat a les antigues casernes militars des Mercadal, al bell mig de l'illa. L'edifici, que té més de 100 anys d'antiguitat, ha estat cedit per I'Ajuntament des Mercadal i està catalogat com a valor patrimonial.

El Centre té la voluntat de ser un referent i difusor de I'artesania de l'illa. Des d'aquí apostam fermament per la professionalització dels artesans amb la introducció de conceptes com disseny, marca, imatge, gestió, màrqueting, noves tecnologies i, sobretot, qualitat.

És, d'altra banda, l'espai imprescindible per aquells visitants que desitgin immergir-se en l'artesania de Menorca. En efecte, podran veure totes les peces exposades en l'exposició permanent (també se n'organitzen de temporals), consultar llibres a la biblioteca, veure el jardí artesanal, i, com no, donar una volta per l'espai comercial on podran adquirir productes elaborats pels artesans que disposen de la marca de garantia "Artesania de Menorca".

 HORARI

Març - Abril: de dilluns a divendres de 10 a 14h. Dissabtes de 10 a 13.30h
Maig - Octubre: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13.30h.
Tancat de Novembre a Febrer.

CONTACTE:

Centre Artesanal de Menorca
Recinte Firal des Mercadal
c/ Metge Camps, s/n
07740 Es Mercadal
MENORCA (ILLES BALEARS)

Telf.: 971 15 44 36

E-Mail: centre@artesaniademenorca.com 

 


Ver Centre Artesanal de Menorca en un mapa más grande

 

Enllaços Relacionats
 
Consell Insular de Menorca        Desti        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1