Logo“Rere les passes de l’Arxiduc" és una iniciativa que pretén donar a conèixer una sèrie d’itineraris que s’endinsen en cada un del pobles menorquins i els seus tallers artesans, i en alguns casos s’introdueixen altres elements relacionats amb l’artesania de l’illa i el seu patrimoni. Els recorreguts sempre tenen algun lligam amb l’obra de l’arxiduc Lluís Salvador “Die Balearen”.

RUTES ARTESANES - RERE LES PASSES DE L'ARXIDUC

Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer una sèrie d’itineraris que s’endinsen en cada un del pobles menorquins i els seus tallers artesans, i en alguns casos s’introdueixen altres elements relacionats amb l’artesania de l’illa i el seu patrimoni. Els recorreguts sempre tenen algun lligam amb l’obra de l’arxiduc Lluís Salvador “Die Balearen”.

Els objectius són: crear oferta complementària, mostrar l’artesania que s’ha fet i es fa a Menorca, crear una xarxa amb diferents agents, descentralitzar i desestacionalitzar l’oferta, revalorar els nuclis urbans i el patrimoni i, oferir un producte turístic arrelat al territori.

Per a la promoció i difusió de les rutes entre menorquins i visitants s’han portat a terme les següents accions: creació d’una imatge corporativa i una pàgina web específica; disseny i maquetació de la guia i mapa; impressió de 14.000 guies i mapes i, vídeo promocional i plaques identificatives per als artesans i establiments adherits.

Aquesta iniciativa ha estat desenvolupada pel Departament d’Economia i Medi Ambient del Consell Insular de Menorca, a través del Centre Artesanal, i compte amb el finançament del Pla de Dinamització del Producte Turístic (PDPT).


Enllaços Relacionats
Més informació
Web
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1