Avarca de MenorcaL'avarca és un calçat tan arrelat entre la població menorquina que sovint oblidam quins són els orígens i quina ha estat i és la seva evolució. L'exposició "Avarca de Menorca: del camp a la passarel·la" és un repàs a la seva història i una manera de mostrar el seu pes cultural, social i econòmic.

AVARCA DE MENORCA

L'avarca és un calçat tan arrelat entre la població menorquina que sovint oblidam quins són els orígens i quina ha estat i és la seva evolució. L'exposició "Avarca de Menorca: del camp a la passarel·la" és un repàs a la seva història i una manera de mostrar el seu pes cultural, social i econòmic.

De les referències que ens remeten al segle XIII fins a l'actualitat s'han produit molts canvis, tant en els materials i la forma d'elaboració, com en l'ús i el valor que es dóna a l'avarca.

El visitant podrà conèixer de primera mà quin procés ha seguit l'avarca i el producte que avui dia pot trobar al mercat. En aquest sentit, l'any 2010 es va crear el distintiu Avarca de Menorca que actualment integra les empreses: Avarca Pons, Benestar, Castell, Guelmi, Mibo, Mónica Menorca i Ria.

EXPOSICIÓ: FINS EL 31 D'OCTUBRE DE 2015, AL CENTRE ARTESANAL DE MENORCA (ES MERCADAL)


Imatges relacionades
Imatges relacionades
TítolTextos
Fotografies
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1