visita al centre artesanalUna visita comentada és la millor manera de conèixer un museu, una exposició o qualsevol lloc d'interès a través d'un recorregut preestablert. Les opcions que el Centre Artesanal ofereix són variades i permeten al visitant elegir la que més s'adapti a les seves necessitats.

LES VISITES CONCERTADES DEL CENTRE ARTESANAL DE MENORCA

Una visita comentada és la millor manera de conèixer un museu, una exposició o qualsevol lloc d'interès a través d'un recorregut preestablert. Les opcions que el Centre Artesanal ofereix són variades i permeten al visitant elegir la que més s'adapti a les seves necessitats.

1. Visites comentades a l'exposició 'Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà'. Cada dimarts, del 10 de juliol al 28 d'agost. La visita s'ofereix en català (a les 11h) i castellà (a les 12h), amb una durada aproximada de 45 minuts. No és necessària reserva prèvia. La resta de l'any existeix l'opció de visita en hores concertades amb antelació. ¡SUSPESA TEMPORALMENT!

2. Ruta artesana as Mercadal. De novembre a abril en hores concertades per a grups. Amb inici en el nucli antic des Mercadal, es fa un recorregut per una antiga ferreria, un molí fariner i, segons disponibilitat, es poden visitar dos tallers en actiu: un arader i un pastisser. La ruta finalitza al Centre Artesanal amb la visita a l'exposició permanent. La durada aproximada és de 2 hores. ¡SUSPESA TEMPORALMENT!

3. Visites escolars a l'exposició 'Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà'. S'ofereix al cicle de primària. És conduïda per una dinamitzadora que facilita la participació de l'alumnat i finalitza amb una part pràctica a càrrec d'una artesana.

4. Visites guiades per Es Mercadal, a través de l'Oficina d'Informació Turística. La visita s'ofereix en tres idiomes simultàniament, amb una durada aproximada de 150 minuts i no és necessària reserva prèvia. El recorregut inclou: Centre Artesanal de Menorca, Es Racó de Sa Ràdio Antiga, Aljub, Església de Sant Martí, Molí de'n Biel, Ferreria de'n Carretero i Centre històric del poble.

Les opcions 1 i 2 poden incloure un taller o una demostració a càrrec d'un artesà. Per fer-ho efectiu cal fer la petició amb antelació i consultar opcions d'oficis i preus.

Contacte:
971 154 436
centre@artesaniademenorca.com


Imatges relacionades
Imatges relacionades
ruta artesana as Mercadal - punt inicivisita exposició Visita/Taller del programa Salut Jove i CulturaVisita/Taller per a entitats, associacions i col·lectius diversos
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1