Coca RossaExposició dedicada a la cadira menorquina per excel·lència, amb l'objectiu de donar rellevància i valor a les produccions artesanes locals.

Exposició: "Història d'una cadira: la Coca Rossa"

Exposició dedicada a la cadira menorquina per excel·lència, amb l'objectiu de donar rellevància i valor a les produccions artesanes locals.

No queda gaire clara la data exacta de naixement de la primera cadira menorquina, si bé se sap que va ser a la dècada dels anys vint, possiblement cap a la darreria. Les motivacions del seu creador eren fer quelcom pràctic, fàcil de transportar i on estalonar l’esquena. Ho va fer en un moment, en el primer quart de segle xx, en què es vivia l’eclosió de les cadires amb què els seus creadors, molts d’ells arquitectes, volien transmetre unes idees.

La Coca Rossa® ha estat una gran creació del segle xx, ideada i projectada per una persona anònima i, tot i que inicialment consumida per la seva funcionalitat, no és descartable que, amb el pas del temps, el consum sigui propiciat per la seva imatge i la faci esdevenir un objecte fascinant.

De l'11/07 al 10/08
Entrada gratuïta
Centre Artesanal de Menorca
Carrer Metge Camps, s/n (Recinte Firal)
Es Mercadal
971154436
centre@artesaniademenorca.com


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Coca Rossa (rústic)Coca Rossa (taller)Coca Rossa (ciutadella)Pòster
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1